När vi beslutade oss för att renovera

Välkommen till bloggen idag ska jag prata lite om bygg. Jag minns första gången jag funderade på att renovera mitt hus.

Jag var på en butik som hade det mesta inom bygg, av alla ställen, med min älskade mamma – som inte var särskilt glad över att jag hade flyttat ut på egen hand för att börja studera för mer än två år sedan.

Byggnadsavdelningen var dock ganska intressant för någon som var totalt ointresserad av bygg. Alla dessa verktyg och prylar, även om de flesta såg ganska billiga ut… Men det fanns en sak som fångade min uppmärksamhet: hur bekvämt det såg ut att ha någon som hjälpte dig att renovera ditt hem! Det skulle spara så mycket tid och arbete!

Naturligtvis, som sagt tidigare, är professionell hjälp inom bygg inte riktigt något jag hade stenkoll på. Men ändå… Det här är precis vad vi behövde efter att ha bott i flera år i ett hus som inte har renoverats sedan det byggdes.

Efter vad som verkade vara en evighet lyckades vi äntligen ta tag i saken och få dit en byggfirma, och det kändes så himla skönt att äntligen kunna se framemot att ett nytt hem.

Byggföretaget såg till att göra allting korrekt för oss – säkerhetsåtgärder först och främst! De här killarna kan verkligen sitt jobb! Som ni kan se på bilderna nedan ser mitt hus nu helt annorlunda ut jämfört med hur det såg ut innan byggandet började. Det var absolut värt varje krona som spenderades på bygglöner, materialkostnader och kostnader för säkerhetsåtgärder.

Jag hoppas verkligen att du har haft glädje av den här artikeln om bygghjälp, nu får jag önska er alla en fantastiskt fin dag! Det har nämligen blivit dags för mig att åka till min vän i Eskilstuna, men vi hörs snart igen! Ta hand om er och ha en fin helg nu.